Sanna
Fäldt

BBA, MTi, työyhteisösovittelija

Sanna Fäldt (BBA, MTi, työyhteisösovittelija) on muutoskyvyn, vuorovaikutuksen ja mielen johtamisen asiantuntija. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään vuonna 2019 hän toimi 15 vuotta viestinnän johtotehtävissä Evli Pankissa, Cityconilla ja Deloittella.

Braversin valmentajana hän saa kiitosta kyvystään rakentaa ratkaisuja, jotka vastaavat tehokkaasti asiakkaiden yksilöllisiin haasteisiin. Sanna yhdistää valmennussisällöissä viestinnän, psykologian, tietoisuustaitojen ja liiketoiminnan osaamistaan monipuolisesti. Hänen intohimonsa on tutkia kirjallisuutta, tiedettä ja tutkimusta etsien selityksiä työelämän ilmiöille ja auttaa hyödyntämään löydöksiä työnteon arjen parantamisessa.

 

Valmentamisen lisäksi Sanna toimii Braversin työyhteisösovittelijana organisaatioiden vaativissa ristiriita- tai kehitystilanteissa sekä auttaa mindfulness-ohjaajana yksilöitä löytämään työelämään tasapainoa ja hyvinvointia. Braversin kaksikosta Sanna F:n löydät varmimmin maadoittamasta osallistujia mielikuva-, itsereflektio- ja meditaatioharjoituksin.

Sannan kirjoittamat kirjat:

Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään (Bazar Kustannus, 2019)

Pirjo ja Tyyne – Kesytä sisäiset äänesi (Bazar Kustannus, 2021)

Sydämellä töissä (Avain, julkaistaan 2/23)

Sanna F:stä sanottua

“Sanna on lähestyttävä, vakuuttava ja osaa asiansa. Hän ei saarnaa, vaan herättelee porukan ajattelemaan hyvällä tavalla. Parasta on se, että valmennukset eivät ole bulkkikamaa, vaan meille räätälöityjä. Sanna on aina täydellä sydämellä mukana ja se näkyy ja kuuluu!”

sanna.faldt@bravers.fi

+358 40 533 4034