Coaching

Yksilön tai ryhmän tilanteesta lähtevä kehitys ja ongelmanratkaisu

Meillä kaikilla on toisinaan tilanteita, jolloin emme saa otetta omista ajatuksista tai jokin jumittaa. Joskus taas olemme nälkäisiä kasvamaan ja kehittymään työssä tai ihmisenä vauhdilla. Silloin ammattimainen coach voi auttaa avartamaan ajattelua ja näkökulmia.

 

Coaching auttaa hahmottamaan tilannetta sekä asettamaan ja saavuttamaan itselle merkityksellisiä tavoitteita. Sen avulla voidaan löytää piileviä mahdollisuuksia, saada aikaan punnittuja päätöksiä sekä edistää oppimista ja syvällistä kehitystä. Coaching sopii kaikille, jotka haluavat ohjata elämäänsä kohti muutosta ja kasvua.

Coaching vaihtoehdot:

Yksilöcoaching

Asiakkaana sinä valitset aiheen, josta haluat keskustella. Coaching toteutetaan luottamuksellisesti toimitiloissanne tai videoyhteyden välityksellä. Joskus asiat ratkeavat jo ensimmäisellä keskustelukerralla, kun taas joskus ne vaativat useamman tapaamisen. Usein merkityksellistä on se, mitä tapahtuu coachingin jälkeen tai tapaamisten välissä.

Ryhmäcoaching

Coaching sopii työkaluksi ryhmälle, joka haluaa yhdessä ratkaista haasteen tai ideoida uutta. Coach fasilitoi keskustelua erilaisin tekniikoin, jotta ryhmä-äly ja luovuus saadaan kukoistamaan ja jokaisen ääni kuuluviin.

Kuulemme sinua!

Ammatticoachina Braversissä toimii ratkaisukeskeinen valmentaja ja coach Sanna Salovuori. Coachingia voidaan toteuttaa henkilökohtaisena prosessina tai ryhmän tukena.

 

Yksilöcoachingin yrityshinnat:

1 kerta (60 min), 190 € / h 
3 kerran sarja 540 € 
5 kerran sarja 875 €
+ alv 24 %

 

Mentoroivaa ohjausta johtajille tarjoaa Sanna Fäldt (pyydä tarjous).

 

Prosessi alkaa aina ilmaisella 30 minuutin tutustumiskeskustelulla.

Mikäli organisaatio ostaa sarjan useammalle henkilölle tai on tarve ryhmäcoachingille, hinnat neuvotellaan erikseen.

Case:
COACHINGILLA Tukea paremman tasapainon löytymiseen

Organisaatio:
Bravers valmennustalo asiakas case Tengbom

Tengbom Oy
Toimiala: Arkkitehtitoimisto
Henkilöstömäärä: ~30
Maa: Suomi

Haaste:

Oman tasapainon, ajankäytön ja palautumisen kehittäminen

Lähestymistapa:

Asiakas ja coach tapasivat 4 kertaa noin puolen vuoden sisällä.

Lopputulos:

Asiakas koki tilanteensa parantuneen coachauksen ansiosta. Kuormitus tasaantui ja tasapaino lisääntyi.

“Halusin löytää parempaa balanssia työelämän ja muu elämän välillä. Tunnollinen kun olen, olen aina laittanut projektit, asiakkaat ja oman toimiston kaiken muun edelle. Tuntui siltä, ettei jaksaminen ja into riittänyt enää kaikkeen ja kaipaisin muutosta. Halusin löytää tavan tehdä työni yhtä hyvin kuin aikaisemmin, mutta niin että aikaa jäisi myös muuhun elämiseen ja harrastuksiin. Yhteistyö Sannan kanssa sujui hyvin ja tuntui hyvältä jutella asiat läpi jonkun kokonaan ulkopuolisen kanssa. Rupesin ajattelemaan asioita uudella tavalla. Asioiden priorisointi on parantunut ja olen pystynyt paremmin rajaamaan päivän työtunnit. Näiden asioiden pohtiminen on auttanut minua myös, kun olen pitänyt kehityskeskusteluita omille alaisilleni.”
Marcus Heinänen
Asiakkuusvastaava, projektipäällikkö