Sanna
Salovuori

BHM, Mti, ratkaisukeskeinen valmentaja, muusikko

Sanna Salovuori (BHM, Mti, ratkaisukeskeinen valmentaja, muusikko) keskittyy valmentajana erityisesti luoviin työskentelymenetelmiin ja yhdessä oppimisen vahvistamiseen. Pitkän uran liike-elämässä viestinnän, markkinoinnin ja projektinjohdon parissa (mm. Messukeskus, SGN Group, PING Helsinki/co-founder ja Saranen Consulting) tehnyt Sanna on toiminut yrittäjänä vuodesta 2013.

Sanna on multipotentiaali, joka saa virtaa useiden projektien tekemisestä rinnakkain. Siksi hänellä on Braversissäkin useampi hattu. Sanna on firman asiakas- ja viestintävastaava, joka saa kicksejä uusien ihmisten tapaamisesta ja pureutumisesta syvälle heidän haasteisiinsa. Pitkä tuottajakokemus takaa valmennusten käytännön suunnittelun ja toteutuksen rautaisella otteella. Lisäksi Sanna rakastaa esiintymistä sekä “ei-tietämisen tilaa”, eli fasilitointia ja luovia keinoja, joiden kautta syntyy jotain uutta ja erityistä. Musiikki, liike ja improvisaatio voivat innoittaa osallistujia uusiin oivalluksiin ja ratkaisuihin.


Valmentamisen ohella Sanna coachaa sekä yksilöitä että ryhmiä, juontaa tilaisuuksia kahdella kielellä, laulaa, tekee biisejä ja ohjaa vaikkapa tanssia tai viihteellisiä ohjelmia. Valmennuksissa näet Sanna S:n vetämässä alkulämmittelyitä, oivalluttavia keskusteluita tai energisoivia ja hauskoja hetkiä, jotka virittävät aivot oppimiseen ja uuden luomiseen.

Sanna on kirjoittanut kirjan Pirjo ja Tyyne – Kesytä sisäiset äänesi (Bazar Kustannus, 2021) yhdessä Sanna Fäldtin kanssa.

 

Sanna säveltää ja sanoittaa omia kappaleita osana erilaisia projekteja ja hankkeita, kuten perustamassaan surumusiikkipalvelussa surussa.fi.

Sanna S:stä sanottua

​"Olen saanut vaikuttua Sannan rautaisesta ammattitaidosta ja huikeasta lahjakkuudesta juontajana, esiintyjänä ja tunnelmanmuotoilijana. Sanna työskenteli tilaisuuksiemme juontajana ja jäi todella mieleen kaikella osaamisellaan ja valloittavalla persoonallaan! Lisäksi hän sparrasi tapahtumatiimiämme tekemään tilaisuuksista onnistuneempia kuin olisimme ikinä voineet kuvitella. Suosittelen Sannaa yhteistyökumppaniksi lämpimästi, osaajana hän on aivan omaa luokkaansa."

sanna.salovuori@bravers.fi

+358 50 522 2188