Älä usko kaikkea mitä ajattelet!

Meidän jokaisen mielessä käy aamusta iltaan jatkuva puheenporina, tiedostimmepa sitä tai emme. Sisäinen äänemme kommentoi, kyseenalaistaa, arvostelee ja ihmettelee. Toisinaan se voi olla hyvinkin vaativa ja jopa lannistava. Sisäinen puhe vaikuttaa siihen, kuinka suhtaudumme itseemme, työhömme ja ihmisiin ympärillämme. Ei siis ole aivan sama minkä sävyinen ääni lähtee päivittäin mukaamme töihin!

Tiesitkö, että sisäiseen puheeseen voi vaikuttaa? Tulemalla tietoiseksi omasta sisäisestä puheesta ja sen vaikuttimista voimme itse päättää, millaisissa tunnelmissa päivämme vietämme. Hyvinvointi lähtee oman sisäisen puheen tunnistamisesta ja kesyttämisestä. Kun yhteisön jäsenet harjoittelevat sisäisen äänensä muuttamista rakentavaksi ja kannustavaksi yhdessä, sillä on suoria vaikutuksia työilmapiiriin ja yhteishenkeen.

Sisäinen puhe työpaikalla –valmennus on syväsukellus oman ajattelun ja mielen johtamiseen. Tavoitteena on henkilöstön ajatuspotentiaalin laajentaminen oman sisäisen puheen johtamisen kautta sekä tehokkaan työpäivän rakentaminen. Valmennus tarjoaa käytännön työkaluja kuormittavien ajatusmallien purkamiseen ja hyödyllisempien käyttöönottoon. Valmennus on osallistava ja kaksiosainen (2 x 90 min), mikä vahvistaa ja syventää oppimista.

Sisäinen puhe työpaikalla -valmennus sisältää
  • kaksi innokasta ja ammattitaitoista sisäisen puheen johtamiseen erikoistunutta valmentajaa
  • tieteeseen ja tutkimukseen perustuvia sisältöjä yhdistettynä käytännön kokemuksiin
  • oman sisäisen puheen tunnistamisen ja johtamisen harjoituksia
  • tilaa yhteiselle keskustelulle ja oivalluksille
  • ohjausta rennolla, mutta tuloksellisella otteella
  • Pirjo ja Tyyne – Kesytä sisäiset äänesi -kirja äänikirjana jokaiselle osallistujalle

Hinta 3500 € + alv. 24 %
Maksimi osallistujamäärä 50 hlöä
Toteutustapa: etäyhteydellä esim. Braversin kautta Zoomissa

Soita/meilaa jo tänään niin kerromme lisää!

Sanna Fäldt

email: sanna.faldt@bravers.fi

tel: +358 40 533 4034

Sanna Salovuori

email: sanna.salovuori@bravers.fi

tel: +358 50 5222 188