Palvelut

Me uskomme, että töissä pitää olla kivaa, mutta tulosta pitää myös syntyä. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä. Paljastamme nyt salaisuuden, oletko valmis?

Henkilöstösi pystyy parempaan

Rohkea väite. Mihin se perustuu? Kokemukseemme 45 työvuoden ajalta. Väitämme, että työelämä ei anna tarvittavia työkaluja omien todellisten voimavarojen löytämiseen ja käyttöönottoon. Ja koko organisaatiota kehittävä yhteisvoima voi syntyä vain, kun yksilöt ensin tuntevat itsensä. Siinä syy, miksi valmennamme itsensä johtamista. Ja koska ihmisiä on monenlaisia, valmennamme monista eri kulmista. Tiukalla otteella, mutta lempeällä sydämellä.

Organisaatiotaidot

Luottamus, luovuus, ongelmanratkaisukyky

Mitä jos jokaisella olisi valittavanaan useampia ajattelutyylejä, joita he voivat käyttää tietoisesti eri tilanteiden vaatimalla tavalla? Kun yksilöiden monipuolinen kehitysvoima tuodaan päivänvaloon ja yhdistetään, syntyy uusia vaihtoehtoja ja ratkaisuja.

Nopeasti muuttuvat tilanteet tietotyössä haastavat löytämään arvaamattomia ratkaisuja. Autamme löytämään ja vapauttamaan työntekijän yksilöllisen ja omiin vahvuuksiin perustuvan luovuuden sekä poistamaan esteitä innovatiivisuuden tieltä.

Voimaantunut työyhteisö on sellainen, jossa kaikkia sen jäseniä pidetään tasa-arvoisina ja ihminen kohdataan kokonaisuutena. Hänen toiveitaan, pelkojaan ja odotuksiaan kuunnellaan ja kunnioitetaan. Tie yhteisön vahvistamiseen käy yksilön voimautumisen kautta – tähän meillä on työkalut.

Yhteistyötaidot

Vuorovaikutus- ja toimijataidot, tunneäly

Huipputiimi ei synny sattumalta. Tarvitaan hyvät vuorovaikutussuhteet, ongelmanratkaisuvoimaa, keskinäistä luottamusta ja luovuutta. Satsaus hyviin tiimitaitoihin näyttäytyy hyvinvointina, työilona ja tuottavuutena.

Tutkimusten mukaan tunneälykäs työntekijä päihittää pelkkiin faktoihin nojaavan kollegansa pitkän aikavälin tuloksissa. Tunneäly by Bravers syntyy huomaamalla, ymmärtämällä ja johtamalla omia tunteita ja omaa tapaa vuorovaikuttaa.

Jokainen ihminen on vastuussa omasta käytöksestään, energiastaan ja siitä minkälaista ilmapiiriä luo. Miten luoda vuorovaikutustapoja, jotka edistävät hyvää työskentelyilmapiiriä ja sujuvaa yhteistyötä?

Yksilötaidot

Ajattelun taidot, läsnäolo- ja tunnetaidot, asennetietoisuus, itseohjautuvuus, oman työn johtaminen

Ihminen käyttää useimmiten vain yhtä itselleen tuttua tapaa ajatella, jämähtäen kiireessä nopeaan ja pinnalliseen ajatteluun. Jos ihmistä ei haasteta käyttämään koko ajattelun potentiaaliaan, suuri määrä piilevää tietoa ja mahdollisuuksia jää hyödyntämättä. Onko teillä tarvetta ottaa aikaa syvälliselle ajattelulle?

Tämän päivän tietointensiivinen työ vie meitä kuin pässiä narussa emmekä aina hyödynnä inhimillisiä vahvuuksiamme. Entä jos voisit tietoisilla valinnoilla kesyttää kaaoksen saadaksesi aikaan juuri ne asiat, jotka koet merkityksellisimmiksi?

Sisäinen puheemme on usein ankaraa, puurramme töissä eteenpäin työtapoja haastamatta ja olemme unohtaneet keskittymisen taidon. Tietoinen läsnäolo voisi moninkertaistaa luovuuden ja ajattelun mahdollisuudet ja luoda paremmat puitteet flowlle. Haastamme henkilöstösi luomaan omasta työarjestaan voimaannuttavampaa ja lempeämpää.

Ei päivää ilman mahdollisuutta oppia uutta! Mutta osaammeko hyödyntää kaikkia oppimisen keinoja? Tähän tarvitaan kasvun asennetta ja kykyä reflektoida omaa toimintaa objektiivisesti. Lähde kanssamme elämänmittaisen kasvun polulle!

Kaikki valmennuksemme ovat 100% räätälöityjä

Settimme perustuvat aina siihen, mitä henkilöstösi tarvitsee juuri sinä päivänä kun kolkutat ovellemme – tai me sinun. Mutta varauduthan siihen, että meillä on kyllä paljon ideoita. Olemme kaikin puolin notkeita, niin tässäkin: sytytämme porukan livenä, mutta kuulemma olemme yhtä kuumaa kamaa verkon yli.

Meiltä saat esimerkiksi

  • Täsmävalmennus ja valmennusohjelmat
  • Yksilö- ja ryhmäcoaching
  • Työyhteisösovittelu
  • Luennot ja fasilitointi
  • Juonnot ja moderointi

Kuinka toimimme?

Ihan ensin juttelemme kanssasi organisaatiosi tarpeista. Keskustelumme pohjalta saat meiltä ehdotuksen, joka yhdistää valmennusvalikoimamme ja kokemuksemme organisaatiosi tilanteeseen. Saat yksilöidyn tarjouksen, joka sisältää valmennuksen tai valmennusohjelman askeleet, teemat ja aikataulut vastuineen.

 

Teemme tarvittaessa myös henkilöstölle ennakkokyselyn, jotta ymmärrämme heidän tilannettaan paremmin. Jokaisen valmennuksen jälkeen osallistujat saavat meiltä palautekyselyn ja voimme myös tarpeen mukaan kartoittaa valmennuksen syvempiä vaikutuksia muutama kuukausi valmennuksen jälkeen.

Sannat
Sanna-Fäldt-neliö-2020

Sanna Fäldt

Soita: 040 533 4034
Laita viestiä: sanna.faldt@bravers.fi

SS-yksin

Sanna Salovuori

Kirjamme
Naisen-voimakirja-tyoelamaan-hero

Nauti työstäsi!

Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään on Sanna Fäldtin kiitelty  ensimmäinen teos. Kirja on kirjoitettu suomalaisille työssäkäyville naisille, jotka haluavat saada työstään enemmän iloa ja nautintoa sekä löytää itsestään uutta voimaa.

Lue lisää

00_PT_getting_ready

Pirjo ja Tyyne

Sanna Fäldtin, Sanna Salovuoren ja kuvittaja Noora Heiskasen uusi kirja koostaa suomalaisten naisten tositarinoita ja niiden kautta työelämän haasteita. Haluamme tutustua suomalaisen naisen päänsisäiseen maailmaan oppiaksemme ja jakaaksemme kiinnostavia havaintoja kanssasisarille. Kirja julkaistaan 2021.