Tietoista läsnäoloa

Mindfulness

Mitä on mindfulness?

Mindfulness on hyväksyvää tietoista läsnäoloa, tietoisuutta mielen tuottamista kokemuksista ja tulkinnoista. Läsnäoloa aistien kautta tässä hetkessä. Jo muutaman viikon mindfulness-harjoittelun on todettu johtavan merkittäviin positiivisiin muutoksiin aivojen rakenteessa. Kuuntelutaidot ja keskittymiskyky paranevat, empatiakyky itseä ja muita kohtaan kasvaa, kyky palautua hankalista tilanteista ja tunteista kehittyy sekä negatiivinen stressi vähentyy. Mindfulness on uskonnosta riippumaton, vaikkakin mindfulnessin juuret voidaan löytää buddhalaisesta psykologiasta yli 2500 vuoden takaa.

Mindfulness osana Braversiä

Bravers tarjoaa sinulle henkilökohtaista läsnäolovalmennusta ja mindfulness-kursseja yhteisöille. Ne auttavat sinua ja yhteisöäsi löytämään keskittymiskykyä, myötätuntoa ja itsetuntemusta niin kotona kuin töissä. Maltti olla läsnä on kuin huomaamatta heikentynyt modernissa monikanavaisessa tietopommituksessa. Päivät sirpaloituvat ja epämääräinen levottomuus hiipii arkeen. Mindfulness-työkalupakki auttaa löytämään  keinoja maadoittua ja saada kiinni siitä, mikä itselle elämässä on tärkeintä.

Taukotila

Taukotilassamme sinulla on mahdollisuus ottaa hetki itsellesi kesken kiireisen arjen saittimme meditaatioiden ja mindfulness-harjoitusten avulla. Kiitosta saaneet nauhoitteemme ovat veloituksetta käytössäsi!

Mindfulness blogissamme

Blogissamme saat säännöllisesti rautaisannoksen mindfulnessin uusia tuulia ja käytännön kokemuksia. Mindfulness-aiheiset artikkelimme koottuna alla.