Keitä olemme?

Meistä

Mikä Bravers?

Olemme kahden naisen kokemuksellinen valmennustoimisto. Meillä on molemmilla pitkä ja osittain kuoppainenkin uraputki takanamme – tiedämme mitä on elää työelämän paineessa. Kokemuksellisuus tarkoittaa käytännössä,  että tuomme ohjaukseemme konkretiaa ja ihan tavallista arkea. Lisäksi haluamme, että tunnet mistä puhumme, et vain käytä päätäsi.

 

Olemme koulutettuja mindfulnessin, coachingin, viestinnän ja johtamisen ammattilaisia. Ohjauksemme perustuu sekä opintojen ja työnteon aikana tutustumiimme alan tutkimuksiin ja tietokirjallisuuteen että käytännön kokemukseemme yhteensä yli 40 vuodesta työelämää. Emme koskaan valmenna ilman tieteellistä viitekehystä ja tuomme lähteet aina selvästi ilmi valmennusmateriaaleissamme.

 

Autamme sinua kehittämään ja tuntemaan paremmin itseäsi tai tiimiäsi rohkeasti ja läsnäollen. Tarjoamme ihmiset yksilöinä huomioonottavaa valmennusta, coachausta ja ohjausta, jotta me suomalaiset voisimme elää täydempää ja aidompaa elämää, niin töissä kuin kotona. Elämäntehtävämme on auttaa sinua löytämään itsesi, tiimisi tai työyhteisösi koko potentiaali.

Tiimimme

Kun kaipaat elämyksellisiä pysähtymisen tai innostuksen hetkiä, voimauttavia puheenvuoroja tai organisaatiosi sisäistä viisautta valjastavia työpajoja, soita meille.

Sanna Fäldt

Olen muutosjohtamisen ja työpsykologian asiantuntija, kokenut tiiminvetäjä, viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen sekä mindfulness-ohjaaja. Olen työskennellyt yli 15 vuotta vaativissa viestintäalan tehtävissä ja samalla valmentanut ja ohjannut kotimaisia ja kansainvälisiä tiimejä mm. vahvuuksien löytämisessä, läsnäolotaidoissa, tunneälykkäässä muutosviestinnässä ja itsensä johtamisessa. Kirjani: Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään julkaistaan 29.11.2019

Meissä kaikissa on säröjä. Miten valo pääsisi sisään ilman niitä?

- Leonard Cohen
Sanna Salovuori

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, muusikko, liikunnanohjaaja ja viestinnän ammattilainen. Olen toiminut liike-elämässä yli 20 vuotta mm. monipuolisissa markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumatuotannon tehtävissä. Olen ollut yrittäjä vuodesta 2013 ja valmentanut vuodesta 2018.

Joka päivä voit valita pelon tai rakkauden. Voit valita olla olemassa tai voit elää.

- Sanna Salovuori
Yhteistyökumppanimme
Antti Nyman (1)

Antti Nyman, valokuvausyrittäjä

“Bravers-kuvien luomistyössä keskityin annetun värimaailman ja tyylin mukaisesti tekemään mahdollisimman hyvät kuvat.”

Valo kuuluu meille kaikille

- Antti Nyman
Kristina_Jalonen_1 (1)

Kristiina Jalonen, artisti joka loihti visuaalisen ilmeemme

“Olen Kristina, markkinoinnin parissa viihtyvä neiti-ihminen, joka innostuu kontrastista, minimalismista ja jokseenkin boheemista elämäntyylistä. Braversin ilme perustuu harmoniaan. Logossa esiintyvä naarasleijona puolestaan muistuttaa meitä kaikkia sisäisestä rohkeudestamme!”

Luopuminen on parasta, mitä ihminen voi tehdä.

- Kristiina Jalonen

Screen.io: osallistavaa teknologiaa Suomesta

Screen.io kehittää osallistamisen työkaluja, jotka auttavat rakentamaan toimivampia tapahtumia, tilaisuuksia ja koulutuksia. Järjestäjä ohjaa tapahtumaa, ja yleisö pääsee osallistumaan hallitusti. Bravers on Screen.ion kumppani ja käyttää osallistavaa teknologiaa tuodakseen yleisön äänen kuuluviin valmennuksissa, työpajoissa ja puheenvuoroissa.

Tuotteidemme avulla tapahtumat ja tilaisuudet muuttuvat vuorovaikutteisiksi, tuottaviksi ja hauskoiksi.

- Petri Lievonen, Screen.ion toimitusjohtaja