Fasilitointi ja puhujapalvelut

Ammattimainen keskustelujen ja tapahtumien houstaus

Kun tilaisuutesi kaipaa positiivista nostetta ja erityistä energiaa, olemme käytössäsi! Otamme aina huomioon organisaation kulttuurin sekä yleisön yksilöllisen tilanteen ja tunnelman. Bravers-puhujapalvelut sisältävät laajan tarjonnan vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin paikan päällä tai etänä.

Bravers-puhujapalvelut

Luennot ja keynote-puheenvuorot

Kun haluat innostavan tietopaketin osallistavalla otteella mistä vain Braversin valmennusteemasta.

Juonnot

Kun kaipaat tapahtumallesi kokenutta juontajaa, joka osaa luoda halutun tunnelman sekä lukea ja innostaa yleisöä.

Fasilitointi ja moderointi

Kun toivot työpajaasi, ideapäivääsi tai kick-offiisi vuorovaikutuksen asiantuntijan tuomaan näkyväksi ja kiteyttämään osallistujien yhteistä viisautta.

Viihteelliset ohjelmat

Kun olet järjestämässä illanviettoa, tyhypäiviä tai muita yhteisiä hetkiä, kutsu Bravers apuun! Luodaan yhdessä pelillinen, leikkisä, musiikillinen tai humoristinen elämys, joka jää mieleen.

Miksi valita Braversin fasilitaattori tai ammattipuhuja?

Bravers haluaa aina jättää yleisöön vahvan muistijäljen luomalla tapahtumaan aivan erityisen energian ja tunnelman. Braversin puhujapalveluiden perustana on aina asiakkaan tapahtumalle asettamat tavoitteet. Ammattimaisina puhujina, juontajina, fasilitoijina ja esiintyjinä haastamme ajattelua, tuomme uusia näkökulmia sekä vahvistamme ja teemme näkyväksi organisaatiossa olevaa hyvää. 

 

Kaikki puhujapalvelumme voidaan toteuttaa niin suomeksi kuin englanniksi.

 

Esimerkki hinnoittelusta: puolen päivän fasilitointi 1500 € (+ alv 24 %) ja juonto 1000 € (+ alv 10 %)

Case 1:
Laulava juontaja tapahtuma-alan ammattilaisten illanvietossa

Organisaatio:
Bravers valmennustalo asiakas case Meeting Professionals International

Meeting Professionals International
Toimiala: Tapahtuma-ala
Maa: Suomi

Haaste:

Esitellä tapahtuma-alan ammattilaisille mahdollisimman monipuolisesti ohjelmaideoita ja antaa inspiraatiota viihteellisen illanvieton muodossa. Tilaisuuteen osallistui yli 50 yhdistyksen jäsentä.

Lähestymistapa:

Sanna Salovuori suunnitteli ohjelman yhdessä tilaajan kanssa ja toimi illanvieton juontajana. Hän mm. sanoitti tilaisuutta varten kappaleen ja saapui sitä laulaen sisään. Illan aikana hän ohjasi tietovisaa, opetti yleisölle tanssikoreografian sekä improsi bändin kanssa.

Lopputulos:

Illanvietto oli menestys ja kaikilla osallistujilla oli valtavan hauskaa. Palaute oli suoraa ja ylitsevuotavaista.

"Valitsimme tilaisuuden seremoniamestariksi Sanna Salovuoren, joka hurmasi niin osallistujat kuin järjestäjätkin monipuolisella osaamisellaan. Milloin olet ollut tapahtumassa, jossa seremoniamestari saapuu laulaen estradille? Sanna ja bändi tapasivat ensi kertaa, ja spontaanit musisoinnit sujuivat yhteistyönä rautaisen ammattimaisesti, saumattomasti ja innostavasti. Suosittelen Sannaa lämpimästi. Lisäksi häntä kannattaa kuunnella jo tapahtuman suunnitteluvaiheessa, sillä hänen monipuolinen osaamisensa voi todella olla helmi tapahtumalle."
Helena Wallo
Tapahtumatohtori, yrittäjä, MPI:n jäsen

Case 2:
Luovuusvalmennus

Organisaatio:

Kanssala, Diakonissalaitoksen kansalaistoiminnan kiihdyttämö
Toimiala: Kansalais- ja vapaaehtoistoiminta
Maa: Suomi
Tiimin koko: 3+

Haaste:

Kirkastaa tiimin työskentelytapoja ja löytää niiden pohjaksi yhtenäiset peruspilarit

Lähestymistapa:

Neljän kerran luovuusvalmennus. Tapasimme kaksi tuntia kerrallaan noin kuukauden välein. Aluksi sovimme yhteiset tavoitteet, joita kohti mentiin käyttämällä monipuolisia luovia työkaluja, mm. liikettä, musiikkia, mielikuvaharjoituksia, piirtämistä, kuvakortteja ja improvisaatiota.

Lopputulos:

Tiimi koki saaneensa selkeyttä työskentelytapoihinsa ja ns. punainen lanka tekemiseen löytyi.

“Luovuussparrauksen avulla otimme vaikeana koronakeväänä aikaa tiimin yhteiselle työskentelylle uusilla tavoilla ja pyrimme yhdessä valmentaja Sanna Salovuoren kanssa kirkastamaan, mitkä ovat työmme tekemisen kulmakivet. Yhdessä kehollisia harjoituksia, musiikkia, kuvia ja eri aisteja apuna käyttäen keräsimme yhteen ajatuksia aiheesta kolmella valmennuskerralla tiivistäen viimeisessä valmennuksessa nämä asiat yhteen. Ilmapiiri oli turvallinen ja kohtaamiset uusia ajatuksia antavia sekä olemassaolevaa jäsentäviä.”
Saara Simonen
Diakonissalaitos